Forbo

De zoektocht naar een nieuwe vloer kan een flinke uitdaging zijn. Forbo verkoopt de mooiste vloeren voor bij u thuis. Daarna bieden ze oplossingen aan voor diverse branches. Denk hierbij aan kantoren, scholen, openbare ruimtes en nog veel meer. Forbo vloeren staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Het merk is van Nederlandse bodem. De verschillende collecties zijn allemaal even stijlvol. Marmoleum, Novilon en Allura, ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige merk. Inspiratie voor uw nieuwe vloer!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Natuurproducten van Forbo

De topkwaliteit, het hoge comfort en het prachtige design van de Forbo vloeren zorgt voor veel tevreden klanten. Marmoleum is duurzaam. Het natuurproduct wordt CO2 neutraal geproduceerd. De Novilon vinylvloer zijn praktisch en sterk. Vinyl is stil en de vinyl vloeren van Forbo zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Van een houtlook tot steen. De Allura PVC stroken zijn bijzonder. Iedere vloer is uniek, elke strook is namelijk anders. De stroken PVC zijn maatvast en flexibel. Jarenlang plezier van uw vloer die u zowel met als zonder V-groef kunt krijgen. Leg de PVC stroken recht, in een visgraatmotief of in een halfsteensverband.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag

Marmoleum vloer

Marmoleum is een vloer die overal goed van pas komt. Waarom? De vloer kan namelijk ontzettend goed tegen een stootje en heeft weinig zorg nodig. U hoeft zeker niet voorzichtig te zijn op marmoleum vloeren. De meubels verschuiven? Geen probleem. Veel mensen over de vloer met hakken? Dat is voor u geen zorg. Marmoleum wordt dan ook vaak gebruikt in ruimtes die zwaar gebruikt worden.

De Marmoleum Click variant is een laminaat op basis van Marmoleum. De panelen zijn gemaakt van HDF en kurk. De Marmoleum Click is eenvoud te leggen dankzij het handige kliksysteem. De vloer bestaat uit natuurlijke grondstoffen, het productieproces verloopt duurzaam en het is een veilige keuze voor de gezondheid. De vloer bevat geen kunststoffen.

Allura PVC stroken

Een warme uitstraling in huis krijgt u met de Allura PVC stroken. Deze vloerbedekkingen van Forbo bestaan uit PVC delen die ontzettend natuurgetrouw zijn. PVC is een populaire vloersoort, de vloer kan namelijk heel wat aan. U hoeft er weinig aan te doen en de vloeren zijn zeer comfortabel. De Allura collectie is veelzijdig, kies uit 325 verschillende mogelijkheden.

Novilon vinylvloeren

De vinyl vloeren van Forbo zijn te vinden onder de noemen ‘Novilon’. De vloeren zijn verkrijgbaar in diverse dessins. Een betonlook, houtlook, patronen, alles is mogelijk. De Novilon vloeren zijn comfortabel, sterk en stil. U hoeft weinig te doen aan onderhoud en het is een duurzame keuze.