Montinique

Montinique PVC vloer bij Odijk & Jasper

Op zoek naar een goede PVC vloer? Bij Odijk & Jasper verkopen wij PVC vloeren van hoge kwaliteit van het merk Montinique. Odijk & Jasper staat al 45 jaar bekend als gespecialiseerd stoffeerdersbedrijf uit Den Haag met een ruime ervaring in de branche. Wij hebben een groot scala aan nationale en internationale klanten die stuk voor stuk tevreden zijn. Wij werken tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Op zoek naar een PVC vloer van Montinique? Odijk & Jasper zorgt voor advies op maat!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Hoge kwaliteit PVC vloeren

Montinique pvc vloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de natuurlijke matte toplaag heeft Montinique de meest matte pvc. De collectie bestaat uit 18 verschillende kleuren die stuk voor stuk af zijn gestemd op de laatste trends. Denkt u hierbij aan natuurlijke bruin en beige tinten, maar ook grijstinten zijn volop in de collectie te vinden. Ook leverbaar als visgraatvloer!

Monitinique PVC is ftalaat vrij en is voorzien van een Greenlabel. Het milieu is erg belangrijk voor een merk als Montinique. Alle kleuren zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing en voorzien van een 4-zijdige micro vellingkant.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag

Toepassingen PVC vloer van Montinique

Een PVC vloer van Montinique kunt u door ons in iedere ruimte laten leggen. Denkt u hierbij aan winkels, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. Maar natuurlijk kunt u deze luxe vloer ook bij u thuis laten leggen. De vloer is onderhoudsvrij en slijtvast. Het is daarom een goede vloer om te hebben wanneer er veel mensen overheen lopen. Ook in combinatie met vloerverwarming is deze PVC vloer een goede keuze. Wanneer u een Montinique vloer normaal verzorgt kan het wel tot 15 jaar mooi blijven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw woning of bedrijf? Wij adviseren en assisteren u graag!

Advies op maat

Bij Odijk & Jasper is de klant koning. Wij vinden een goede service dan ook erg belangrijk. Ons bedrijf staat voor kwaliteit, trendy en onderscheidend. Dankzij onze PVC vloer van Montinique kunnen we iedere ruimte omtoveren tot iets moois. Wanneer u op zoek bent naar een PVC vloer van dit merk bent u van harte welkom bij ons in de showroom in Den Haag. Indien u meer informatie wenst, kunt u het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 388 84 84. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar ons op het e-mailadres: [email protected]. Odijk & Jasper is u graag van dienst!