Moduleo

PVC planken en tegels met een natuurlijk uiterlijk, dat zijn de PVC planken en PVC tegels van Moduleo. De vloeren zijn hyperrealistisch. Dankzij de verbeterde toplaag is de textuur niet meer te onderscheiden van echt natuurlijke materialen. De makers van Moduleo hebben een scherp oog voor detail, dat ziet u terug in alle vloeren. Diepe houtnerven en knoesten, daarvoor heeft u geen houten parketvloer nodig.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Pvc vloeren: allemaal even uniek

Een parketvloer is nooit helemaal identiek, dit is bij de Moduleo PVC vloer net zo. De vloeren zijn net zo verschillend als bij natuurproducten. Geen herhaling in patroon, ieder vloerdeel heeft zijn eigen kenmerken. Met tot wel 90 unieke planken bent u zeker van een originele vloer. De XL-planken en tegels zijn, zoals de naam al zegt, extra groot. Dit geeft een totaal andere look aan de ruimte.

Comfortabel, warm en stil. Moduleo vloeren hebben een veerkrachtige laag. De balans tussen de vloer en het lichaamsgewicht dat op de vloer steunt wordt precies gevonden. Een aangenaam gevoel aan uw voeten. Niet zien de PVC planken en PVC tegels er alleen warm uit dankzij het natuurlijke uiterlijk, ze zijn ook daadwerkelijk warm. De isolerende functie is uitstekend, ieder seizoen geniet u van comfort. Combineer de PVC vloer met vloerverwarming voor het beste resultaat.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag

Weinig onderhoud, waterdicht en beschermend

Een PVC vloer heeft veel voordelen. Zeker ten opzichte van een vloer die van echte natuurlijke materialen is gemaakt. De Moduleo vloeren kunnen best wat hebben. Dankzij de toplaag wordt slijtage voorkomen. Krassen en vlekken worden beperkt en de vloerdelen blijven mooi. Vuil wordt geweerd en vlekken haalt u eenvoudig weg met behulp van water. Dankzij de waterafstotende werking van vinyl zijn de vloeren van Moduleo een geschikte oplossing voor in de keuken en de badkamer.

Een betrouwbare vloer

De PVC vloeren zijn ontzettend duurzaam, mits u de vloer normaal gebruikt en het onderhoud biedt dat nodig is. Jarenlang plezier van uw nieuwe PVC vloer van Moduleo.