Green-Flor

Authentieke PVC vloeren

Op zoek naar een PVC vloer? We hebben diverse mogelijkheden voor u in petto. Ontdek de authentieke vloeren van Green-Flor. De vloeren zijn realistisch en hebben een natuurlijke finish. Een prachtige, tijdloze vloer. Uw nieuwe vloer is exclusief in uw woning te vinden. De vloeren zijn uniek en niet van echt hout te onderscheiden. Dankzij de geavanceerde productietechnieken krijgt Green-Flor het voor elkaar om een onovertroffen dessin te drukken. Natuurgetrouw aan het originele materiaal, daar bent u zeker van.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verschillende nuances

De nuances in de vloeren van Green-Flor zijn zoals Moeder Aarde ze ooit heeft bedacht. De kleuren en dieptes zullen u verbazen. Niet alleen voor het oog is de vloer aantrekkelijk. Er zijn voelbare structuren aangebracht in de oppervlakte en de planken hebben kleine v-groeven aan de zijkanten. De planken hebben de diepgang van een echt houten vloer.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag

Geef uw woning karakter

Green-Flor heeft verschillende series in de collectie. Allemaal even mooi en van de beste kwaliteit. De visgraat PVC-vloeren zijn populair. U geeft het huis eenvoudig een luxe karakter met het visgraatpatroon. Alle PVC vloeren zijn geliefd. Welke serie laat uw woning het beste tot zijn recht komen? Wat past goed bij uw interieur? We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Slijtvaste vloeren, 100% recyclebaar

Met, in de meeste gevallen, een dikte van 2,5 mm zijn de vloeren van uitstekende kwaliteit en slijtvast. De slijtlaag van 0,55 mm draagt hieraan bij. De PVC planken zijn geluiddempend en voelen warm aan. U kunt de vloer combineren met vloerverwarming. Ook is de vloer uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, waar een reguliere houten vloer dit absoluut niet is. De vloeren zijn vrij van schadelijke stoffen. Ze zijn dan ook 100% recyclebaar! Een duurzame keuze voor uw woning? De Green-Flor PVC vloeren zijn een topkeuze.