Over Odijk & Jasper

Odijk & Jasper staat al 45 jaar bekend als gespecialiseerd stoffeerdersbedrijf uit Den Haag met een ruime ervaring in de branche en naar volle tevredenheid van een groot scala aan nationale en internationale klanten heeft gewerkt tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ervaren eigen stoffeerders

Flexibel en vakkundig

Betalen bij de oplevering

Van huiskamer tot projectinrichting

Onder onze opdrachtgevers vindt u particulierenbedrijven en overheidsinstellingen. Of het nu gaat om een ‘eenvoudige’ klus of om een groot project, wij hebben de juiste kennis en vakmanschap in huis en komen gemaakte afspraken altijd na. Wij kunnen u adviseren of assisteren bij het maken van een origineel ontwerpvoor uw nieuwe vloer.

Om een goed eindproduct af te leveren dient er vaak vakkundig geëgaliseerd te worden of een MDF ondervloersysteem gelegd worden voordat PVC toegepast kan worden en we u een mooi resultaat kunnen garanderen. Het verwerken van PVC gebeurt altijd door onze eigen stoffeerders, zodat u een duidelijk aanspreekpuntheeft en wij een optimale kwaliteit kunnen leveren.

Een zeer veelzijdig aanbod

Odijk & Jasper is specialist in het leveren en plaatsen van rollen of stroken linoleumvinyl en PVC vloeren zoals Marmoleum, Novilon, Tarkett, Mflor, Karndean, Amtico, Handyfloor en Therdex. Naast het specialisme in deze vloeren bieden we ook een extra vloerservice aan, namelijk het egaliseren van alle soorten ondervloeren. Dit wordt voor marmoleum en PVC vrijwel altijd aangeraden en wordt uiteraard met of zonder motief of patroon voor u gemonteerd.

Daarnaast hebben wij tapijtsisalvinyltretford, flotex en laminaat in het assortiment. Ook op het gebied van zonwering, het monteren van verticale lamellen, horizontale jaloezieën en rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé, vitrage en overgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Overzicht referenties

Laat hier uw mening achter over Odijk & Jasper Woningdecorateurs