Extra vloerenservices van Odijk & Jasper

Naast het leveren en plaatsen van linoleum-, marmoleum-, vinyl– en PVC vloeren, egaliseren wij graag uw bestaande ondervloer. Dit is erg van belang voor een mooi resultaat van uw nieuwe linoleum- of PVC vloer.

Ook kunt u bij Odijk & Jasper terecht voor advies over- en de plaatsing van tapijt en laminaat. En tot slot leveren wij diverse soorten raamdecoratie en zonweringen zoals lamellen, jaloezieën, rolgordijnen en plissé.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Betonnen ondervloer egaliseren

Indien u besluit om een linoleum of PVC vloer te plaatsen is het belangrijk om de ondervloer te egaliseren als deze niet vlak is of onregelmatigheden bevat. Hierdoor zal niet alleen de levensduur van uw nieuwe vloer verlengd worden, maar leidt dit ook tot een mooier en strakker eindresultaat.

Tijdens de voorbereiding wordt de vloer geïnspecteerd en schoongemaakt om alles stofvrij te maken voor een perfecte hechting. Hierna brengen wij een hecht pruimer aan om de toplaag te versterken. Nadat de voorbereiding is voltooid, kan er een start worden gemaakt met het gladmaken van de vloer. De egalinepoeder moet goed worden afgemeten want als de egaline te droog of te waterig is vloeit de vloer niet mooi uit.

Vanaf € 8.00/m² incl. primer

Vloerverwarming egaliseren

Ook egaliseert Odijk & Jasper uw vloerverwarming die later is ingevreesd. Nadat de sleuven zijn dichtgezet met de voegmortel, egaliseren we de gehele vloer na een droging van ongeveer 1 uur. Dit doen we met een drukvaste, spanningsarme egalisatie mortel met een laagdikte van 2-3 mm.

Hierna is de vloer geschikt voor het toepassen van parket, vinyl of PVC stroken, linoleum en andere vloerbedekkingen.

Vanaf € 14.00/m²

Vloeronderhoud per fabrikant

Gezien de enorme diversiteit aan vloeren die wij leveren, is het onmogelijk een algemene wijze van vloeronderhoud te omschrijven. Voor de diverse verschillende vloeren, hebben wij daarom gekozen voor een doorverwijzing (waar mogelijk) naar de fabrikant. Hier vindt u de uitgebreide uitleg om uw vloer te onderhouden.

Mocht u twijfelen, heeft u een vraag of wilt u advies ontvangen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 – 388 84 84. Wij staan u graag te woord en geven u een deskundig advies inzake het onderhoud van uw vloer.

Raamdecoratie webwinkel

Raamdecoratie, krijgt een steeds belangrijkere plaats in het decoreren van de woning. Niet alleen de bewoners of het personeel kan er van genieten, de buitenwereld mag de raamdecoratie ook zien. Het is bij uitstek geschikt om de woning of het (bedrijfs)pand de finishing touch te geven. De laatste jaren is het assortiment in raamdecoratie explosief toegenomen waardoor er voor iedere woning of project een passende oplossing te bieden is. Onze huisstyliste kan uw ideeën en wensen volledig vertalen naar een offerte op maat. Odijk & Jasper biedt de volgende raamdecoratie aan:

Duo rolgordijnenGordijnenHorizontale en verticale jaloezieënLamellen, PaneelgordijnenPliségordijnenRolgordijnenRoljaloezieënShutters, VitrageVlinderjaloezieënVouwgordijnen

Odijk & Jasper is partner van de webshop Multi Raamdecoratie. Hier kunt u gemakkelijk en snel uw raamdecoratie uitzoeken en online bestellen. Het assortiment bestaat uit goed geprijsde hoogwaardige producten en worden vaak binnen 5 werkdagen bij u thuisbezorgd. Bekijk hier de keuzemogelijkheden.

Klik hier verder naar de raamdecoratie webwinkel