Vivafloors

Een vloer die bij u past

Vivafloors heeft vloeren van hoogwaardig PVC, vloeren die passen bij uw leven. Voor liefhebbers van industrieel, de natuur, strak en clean, u kunt bij Vivafloors altijd terecht. Van een realistische betonlook tot een landelijke uitstraling. De vloeren kunnen goed tegen een stootje en u heeft er jarenlang plezier van. Bent u al overtuigd?

NEEM CONTACT MET ONS OP

U hoeft bijna niets te doen

De PVC vloeren van Vivafloors beschikken uiteraard over de grote voordelen van PVC. U heeft een waterafstotende vloer die overal gelegd kan worden. Een houtlook vloer in de keuken of de badkamer? Geen probleem. U blijft genieten van de hoogwaardige kwaliteit. De vloer is ook slijtvast, een stootje kan zeker geen kwaad. 

Heeft u kleine kinderen in huis? Kies dan voor Vivafloors. Van vallend speelgoed tot springende peuters, het kan allemaal geen kwaad. De voetjes blijven lekker warm en het geluid wordt gedempt. Comfort van het hoogste niveau.

Een duurzame keuze

De veelzijdige vloeren van Vivafloors bieden veel mogelijkheden. U kunt werkelijke alle kanten uit. Leg een PVC vloer in de woonkamer, keuken, de hal en de badkamer. Een visgraatpatroon, robuust hout of licht eiken. De Europees gecertificeerde vloeren voldoen aan de kwaliteitseisen. Ook zijn ze 100% recyclebaar. De PVC delen worden gemaakt van een pure PVC soort, genaamd Virgin PVC.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag

Van hout tot natuursteen

Alle vloeren zijn even stijlvol. Wilt u een houtlook of liever het uiterlijk van een stenen vloer? Dit maakt voor de finish niets uit. Ze zijn allemaal even prachtig. Het oogt en voelt hetzelfde als het echte werk. Een natuurlijke vloer met de voordelen van PVC. Realistische prints met een matte toplaag en natuurlijke details, het verschil is bijna niet te vinden. Combineer de vloeren met vloerverwarming, dit gaat heel goed met PVC. De dikte van de planken zorgt dat de warmte goed wordt geleid. Een heerlijk warme vloer voor een fijn gevoel in de hele ruimte.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag