Comfort of design in tapijt & vinyl vloeren

Vinyl is een vloerbedekking die gemaakt is van kunststof. Het dessin wordt in de vloer geprint, waardoor vrijwel alle ontwerpen mogelijk zijn. Van hout tot steen tot metaal of een eigen gekozen print. Vinyl vloeren beschikken ook over een PUR onderhoudslaag waardoor de vloeren eenvoudig te onderhouden zijn.

Werken, wonen en ontspannen, op je blote voeten lopen, spelen of stoeien – tapijt zorgt voor comfort! Kleur, structuur en hoogwaardige materialen zijn herkenbaar voor de tapijtvloeren die wij leggen. Ze reduceren geluid en stof, zijn comfortabel en hebben een lange levensduur.

NEEM CONTACT MET ONS OP

comfortabel

geluid reducerend

hoogpol en lussenpol tapijt

Duurzame vinyl vloeren

Vinyl staat voor luxe en comfort, is veerkrachtig en heeft een warme uitstraling. Vinyl vloeren zijn daarnaast gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Het is een vloer die eigenlijk alles heeft. Novilon levert vinyl vloeren die verkrijgbaar zijn in diverse designs en makkelijk gelegd kunnen worden in combinatie met vloerverwarming. Maak uw keuze uit de diverse stijlen Novilon: Nova, Viva, Prima, VT Wonen, Plus en Fusion. Of kom eens inspiratie opdoen in de showroom voor uw perfecte vloer.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag

Uitgebreid assortiment tapijt

U heeft plannen met uw vloer. U wilt een vloerbedekking die rust en intimiteit brengt, warmte en behaaglijkheid uitstraalt en die bovendien iets van uw persoonlijkheid laat zien. Een vloerbedekking die een zachte aanvulling vormt op harde materialen als hout, glas, steen en staal in het interieur. Het complete productenaanbod is zo kleurrijk en veelzijdig, dat uw wensen altijd over de volle breedte worden vervuld. Met een synthetisch of wollen kwaliteit, een strakke, korte lussenpool of een zwierig dynamische hoogpool die de zon laat spelen met de dynamische vleug van het tapijt.

Vraag hier direct meer informatie aan

Speciale eigenschappen van vinyl

Daarnaast is een vinyl vloer gemakkelijk te reinigen, warmte-isolerend, geluiddempend, 100% anti statisch en heeft een lange levensduur. Een vinyl vloer is een soort zeil dat via Odijk & Jasper verkrijgbaar is in verschillende kleuren, stijlen, motieven en structuren. Wilt u ons volledige aanbod aan vinyl vloeren komen bekijken? U bent van harte welkom in de showroom aan de Prinsegracht 31 in Den Haag. Wij staan daar graag tot uw dienst. Heeft u nog vragen, wilt u een vrijblijvende offerte of wilt u persoonlijk advies? U kunt ons telefonisch bereiken via 070-3888484 of via het contactformulier op de website. Wij helpen u graag verder.

Neem direct contact op met Odijk & Jasper

Topkwaliteit producten

Al meer dan 40 jaar zetten wij met onze kleur- en structuurexpertise de toon. Niet voor niets is Odijk & Jaspers Project- en Woningdecorateurs één van de grootste in de regio Haaglanden op het gebied van textiele vloerbedekking in de consumentenmarkt. In onze collectie vindt u het allemaal. In de mooiste en modernste kleuren. Veelal ook op 500 centimeter breed, zodat er minder kans op naden is. Topkwaliteit tapijt geeft u jarenlang onbezorgd woonplezier en u vindt het bij Odijk & Jasper Project- en Woningdecorateurs, de trendsetters in modern-klassiek wonen.

Bekijk hier onze overige services