Tretford Tapijt

Het tijdloze Kasjmier geitenharen Tretford Tapijt is een prachtige toevoeging aan iedere ruimte. In de tapijten van Tretford worden kleuren, comfort en kwaliteit gecombineerd tot een vloerbedekking die rust en luxe uitstraalt. Door het Kasjmier geitenhaar voelt de vloerbedekking zeer prettig aan de voeten. De Tretford Tapijt werkt geluiddempend waardoor het een rustgevend effect heeft op elke ruimte. Doordat het tapijt gemaakt wordt van hernieuwbare grondstoffen is het naast heel mooi en comfortabel ook nog eens erg duurzaam. Door de vele mogelijke kleuren en patronen combinaties is er voor iedere inrichting een passend Tretford Tapijt. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voel de natuur met Tretford Tapijt

Tretford Tapijt wordt gemaakt van het zeer hoogwaardige haar van de Kasjmiergeit. Het haar van de Kasjmiergeit staat bekend om de fijne en zachte eigenschappen van het haar. Door deze eigenschappen voelt Tretford Tapijt ontzettend fijn aan. Ideaal voor iedereen die graag thuis op blote voeten loopt. Tretford Tapijt heeft het tot hun doel gemaakt om in de tapijten zoveel mogelijk natuurlijke, biologische of gerecyclede grondstoffen te gebruiken. Dit om de duurzaamheid te vergroten. Naast dat het haar van de Kasjmiergeit een fijne, natuurlijke grondstof is, geeft het de tapijten ook nog eens een lange levensduur. Kasjmier geitenhaar is robuust en slijt niet snel. Ook bevat het van nature een vetlaag die vuilafstotend werkt. Dit zorgt ervoor dat jij lang van je mooie vloerbedekking kunt genieten.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag

Hoogwaardige tapijten voor gezond wonen en werken

Vanwege de hoge kwaliteit wordt Tretford Tapijt breed ingezet in veel woon- en werkruimtes. De vele mooie patronen en levendige kleuren maken het tapijt een prachtige toevoeging op vrijwel ieder interieur. Door het geluiddempende effect zorgt de vloerbedekking voor een prettige akoestiek. Dit zorgt voor een fijne woon- of werkomgeving. Naast dat Tretford Tapijt een fijne uitstraling en een fijne akoestiek heeft draagt het ook nog eens op een positieve manier bij aan de luchtkwaliteit in een ruimte. Het tapijt neemt namelijk fijnstof op uit de lucht waardoor er minder fijnstof in de ruimte is. Dit is vooral fijn voor mensen met allergieën.

Haal rust in huis met Tretford Tapijt

Met een Tretford Tapijt haalt u boven alles vooral een hoop rust in huis. Het tapijt is namelijk vuilafstotend en vereist weinig onderhoud. U hoeft zich niet constant druk te maken over het tapijt of bezig te zijn met schoonmaken. Het geluiddempende effect van het Tretford Tapijt zorgt ervoor dat geluiden zoals voetstappen minder hard klinken. Kinderen kunnen dus gerust op het tapijt spelen zonder dat u last hebt van het lawaai. Daarnaast voelt het tapijt ook nog eens ontzettend lekker zacht aan uw voeten waardoor u heerlijk tot rust kan komen.

Een betrouwbare vloer

De Tretford Tapijt zijn ontzettend duurzaam, mits u de Tapijt  normaal gebruikt en het onderhoud biedt dat nodig is. Jarenlang plezier van uw nieuwe Tapijt  van Tretford.