Therdex

Sinds 2009 is het merk Therdex op de markt. Dit was ook wel het moment dat de PVC vloer zijn opmars maakte. Met veel gevoel voor productontwikkeling, stijl en design. Mooie PVC vloeren die niet meer van het echt te onderscheiden zijn. Een sfeervolle woning? De materialen brengen warmte naar uw huis. Niet alleen voor het oog, de vloerdelen voelen ook zeer comfortabel aan. Heerlijk wonen met alle voordelen van PVC.

Het merk bestaat meer dan 10 jaar, u kunt kiezen 1001 varianten en voor iedere stijl bieden ze een uitkomst. Ontdek de vernieuwende collecties! Uw interieur wordt grotendeels bepaald door de vloerbedekking. Match uw interieur bij uw vloer en creëer een woning in eigen stijl.

NEEM CONTACT MET ONS OP

PVC is duurzaam

Bij de keuze voor een PVC vloer maakt u ook direct de keuze voor duurzaamheid. Een aspect dat we steeds belangrijker gaan vinden in ons huis. De duurzaamheid van Therdex wordt bereikt op de lange levensduur van het product. Daarnaast zijn de materialen van hoogwaardige kwaliteit, wat uiteraard ook bijdraagt. Alle producten worden deskundig gekeurd.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag

Natuurgetrouw

Van een eiken vloer tot een oude parketvloer. Liever geen hout? Dan is beton of leisteen ook te realiseren. Natuurlijk niet in het echt, de PVC vloeren zijn zo natuurgetrouw dat het verschil nauwelijks vindbaar is. Niet alleen de bovenlaag maar ook de afwerking draagt bij aan het visuele resultaat. Veel vloeren van Therdex zijn gekenmerkt met EIR. Dit staat voor een nauwkeurige techniek die zorgt dat de houtstructuur voelbaar aanwezig is

Vrij van Ftalaten

De vloer wordt gemaakt zonder Ftalaten. Het PVC is voorzien van bio-weekmakers. De harde, matte PU laag zorgt dat u weinig aan onderhoud hoeft te doen. Enkel stofzuigen en regelmatig dweilen is voldoende. U krijgt hoogwaardige kwaliteit. Vocht is geen partij meer. U kunt PVC ook gewoon in de badkamer en keuken leggen zonder problemen. Combineer uw nieuwe vloer met vloerverwarming voor het beste resultaat. U kunt de vloer overal in huis leggen. Van de woonkamer tot de slaapkamers en de hal.

Stil en streeploos

Al rennende over de vloer zullen de kinderen geen strepen achterlaten met hun rubberen zolen. Ontstaat er toch een streep? Dan haalt u die makkelijk weg met een doekje. Waar laminaat en houten vloeren nogal lawaaierig kunnen zijn is PVC dat helemaal niet. Het loopgeluid wordt gedempt. Dit is zeker fijn wanneer u in een appartement woont en te maken heeft met andere etages.