Linoleum vloeren specialist

Linoleum is een 100% natuurlijk product dat door diverse fabrikanten wordt gemaakt onder verschillende merknamen zoals Marmoleum en Veneto.

Marmoleum is een van de bekendste linoleummerken van Forbo en is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen waaronder lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen waardoor het een moderne marmeren uitstraling heeft.

NEEM CONTACT MET ONS OP

100% natuurlijk product

moderne uitstraling

tegels of stroken mogelijk

Zelf linoleum leggen

Odijk & Jasper is specialist in het plaatsen van Linoleum. Om zelf uw vloer te leggen is er nu ook een Linoleum click-variant verkrijgbaar. Deze vloer kan op dezelfde manier als laminaat gelegd worden waardoor u zelf uw eigen kleurontwerp kunt maken. U heeft de keuze uit tegels van 30×30 cm of stroken van 90×30 cm. Door te spelen met verschillende kleuren krijgt uw vloer een persoonlijk uiterlijk. Linoleum is perfect te combineren met vloerverwarming en door een groot aanbod aan kleuren, zeer geschikt om een eigen designvloer te ontwerpen.

Lees hier meer over onze projecten

Onderhoud linoleum

Uw linoleum of marmoleum vloer heeft specifiek onderhoud nodig. Op de website staan diverse links naar de fabrikanten met een uitleg over het onderhoud van uw vloer. Mocht het een en ander niet duidelijk voor u zijn of heeft u een vraag met betrekking tot het onderhoud van uw vloer, dan staan wij u graag te woord. Linoleum is enorm slijtvast en gaat daardoor bij een goede verzorging gemiddeld 25 jaar mee, het is makkelijk schoon te houden en is bestand tegen grote belasting waardoor meubels en zelfs bureaustoelen geen indrukken achter laten.

Lees hier meer over onze services

Marmoleum/linoleum incl. egaliseren & plaatsen
(toeslag 10 DB ondervloer € 20.00/m²)

Vanaf € 49.95/m²