Een pvc-vloer laten leggen

Bent u op zoek naar een vakman om uw pvc-vloer te leggen? Bij Odijk & Jasper zijn we gespecialiseerd in het leveren en leggen van deze vloeren. Pvc is een kwalitatief materiaal met de uitstraling van een echte houten of natuurstenen vloer. Daarnaast heeft een vloer van pvc talloze andere voordelen. Wij vertellen u er graag meer over, zodat u alles te weten komt over pvc.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Natuurlijke uitstraling & Onderhoudsvriendelijk

Met een pvc-vloer combineert u het beste van twee werelden: de natuurlijke uitstraling van hout of natuursteen en de voordelen van pvc. Het natuurgetrouwe uiterlijk van dit materiaal is nauwelijks te onderscheiden van echt hout of natuursteen. Hiermee haalt u een stukje natuur in huis en voorziet u iedere ruimte van een sfeervolle vloer.

Een vloer van pvc is slijtvast en onderhoudsarm. Door het gladde oppervlak maakt u deze eenvoudig schoon. Regelmatig stofzuigen of dweilen volstaat om de uitstekende conditie van de vloer te behouden. Bij goed onderhoud gaat een pvc-vloer tot wel 15 jaar mee. Zo heeft u jarenlang plezier van uw aankoop.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag

Geluiddempend & Geschikt voor vloerverwarming

Een ander voordeel van een pvc is het geluiddempende karakter. Ideaal als u bijvoorbeeld in een tussenwoning woont of een huis met zeer dunne muren heeft. De verschillende lagen van de pvc-vloer zorgen ervoor dat voetstappen gedempt worden en u zich geruisloos door de ruimte kunt verplaatsen.

Dankzij onze pvc-vloeren heeft u nooit meer koude voeten in huis. Deze soort vloeren kunnen namelijk perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Ze hebben de unieke eigenschap om zich aan te passen aan de temperatuur van de omgeving en zijn een uitstekende geleider door de verschillende kunststof lagen.

Uitgebreid assortiment pvc-vloeren

In ons ruime aanbod vindt u diverse pvc-vloeren in verschillende dessins zoals hout, beton, stroken of vierkante motieven. Elke soort heeft zijn eigen unieke uiterlijk. Tussen de uitgebreide keuzemogelijkheden vindt u gegarandeerd de perfecte pvc-vloer voor uw woning.

Pvc-vloer laten leggen

Bij het leggen van uw nieuwe pvc-vloer gaan onze deskundige vakmannen uiterst zorgvuldig te werk. Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk om een ondervloersysteem te leggen of eerst uw bestaande ondervloer te egaliseren. Dit is van groot belang voor het realiseren van een mooi resultaat. Hierdoor wordt niet alleen de levensduur van de nieuwe vloer verlengd, maar dit leidt ook tot een strakker eindresultaat. Odijk & Jasper helpt u graag bij het vakkundig egaliseren van uw ondervloer.

Neem contact op met ons

Bent u geïnteresseerd in een pvc-vloer van Odijk & Jasper? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom, waar we u hartelijk ontvangen. We zijn gevestigd in de Prinsegracht 31 in Den Haag. Als u meer informatie wilt, kunt u het contactformulier invullen op onze website of telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0703 88 84 84